top of page

DIEDRIK DE MULDER  

Psychiater 

In 2008 studeerde ik af als geneesheer-specialist in de psychiatrie aan de Katholieke Universiteit Leuven. Daarnaast volgde ik een 3-jarige opleiding als gedragstherapeut aan de Universiteit Gent (2010) en in 2017 rondde ik een 2-jarige opleiding af tot mindfulness trainer bij de erkende Britse mindfulness organisatie "Breathworks".

Gedurende 14 jaren werkte ik op de psychiatrische afdeling van het Algemeen Ziekenhuis van Moeskroen en in 2 psychiatrische dagcentra in Moeskroen. Omwille van familiale redenen verhuisde ik naar Oostende.

Maak een afspraak telefonisch op het nummer 0469136131 (best te bereiken op dinsdag tussen 12u en 13u of donderdag tussen 13u en 14u).

Portretfoto - Diedrik De Mulder 15 juni 2022_resized_20220617_091755171.jpg
Psychiater Diedrik De Mulder: TeamMember

ONDERZOEK EN BEHANDELINGEN

Psychiater Diedrik De Mulder

INDICATIES

Mijn voornaamste interessegebieden in de psychiatrie en psychotherapie zijn stemmingsstoornissen, angststoornissen, dwangstoornissen, post-traumatische stoornis, rouwreactie, stress-gerelateerde en aanpassingsstoornissen, levensfase problemen, slaapstoornissen. 


Ik bied geen opvolging aan voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar, het misbruik van illegale middelen, forensische of gerechtelijke problemen, sociale crisissituaties of ernstige mentale retardatie.

Therapy
Image by Eric Rothermel

AFSPRAAK MAKEN

- Overleg dit bij voorkeur eerst met uw huisarts en vraag hem/haar voor een verwijsbrief met vermelding van de huidige problematiek, uw medische voorgeschiedenis en uw huidige behandeling.

- Bel zelf op om de afspraak te maken. Ik ben het best te bereiken dinsdag tussen 11u en 12u en donderdag tussen 13u en 14u op het nummer 0469 136 131. Indien dit niet lukt kan u een bericht inspreken met uw naam en uw contactgegevens. 


MINDFULNESSTRAININGEN

Vanaf september 2022 zal ik starten met het aanbieden van mindfulness trainingen in groep (Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) of cognitieve therapie gebaseerd op mindfulness). Dit is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining en emotionele training om stress te verminderen, het risico te verlagen op recidiverende depressie, beter om te gaan met chronische ziekten en pijn en welzijn te bevorderen. Meer informatie hierover volgt later op een aparte website. 


Meer informatie hierover vindt u mijn website: www.karuna-oostende.com

Mind Relaxation
Psychiater Diedrik De Mulder: Our Services
bottom of page