top of page

ELS SCHRAUWEN

Loopbaan Coach

Loopbaanbegeleiding

Burn-out en bore-out preventie en remediëring


Is je goed voelen op je werk. Je kwaliteiten kunnen inzetten. Een fijne relatie met je collega’s en leidinggevenden. Een gezond evenwicht tussen werk – gezin – relatie – vrije tijd, …. Een ideaal? Ik wil je graag helpen om dit te realiseren.

Als je twijfelt of je nog op de juiste plek zit. Als je het even niet meer weet. Als de stress te groot wordt. Als je een hindernis of obstakel tegenkomt die onmogelijk te overwinnen lijkt. … Dan helpt het wanneer iemand je ondersteunt. Wanneer iemand samen met jou probeert de knoop te ontwarren. Wanneer iemand mee onderzoekt wat écht bij jou past en hoe je de gewenste verandering in je leven brengt.

Loopbaanbegeleiding helpt je om mee je loopbaan in eigen handen te nemen.


Arkeo Consult – Els Schrauwen – Certified Coach – 0471 980 349 – schrauwenels@gmail.comOndersteuning van VDAB

Met VDAB loopbaancheques heb je, na 7 jaar werkervaring als werknemer of zelfstandige, om de 6 jaar recht op 7 uur persoonlijke begeleiding voor 80 euro. Hiertoe koop je 2 keer een loopbaancheque van 40 euro. De eerste cheque is goed voor 4 uur loopbaanbegeleiding, de tweede voor 3 uur. Meer info vind je op de site van VDAB: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding-advies

Ik werk hiervoor samen met het loopbaancentrum Next Step Coaching. Hier worden ook laagdrempelige groepssessies georganiseerd: https://www.loopbaangeluk.be/ .

Heb je geen recht op loopbaancheques, dan kan je ook bij mij terecht voor begeleiding aan het gewone coachtarief.

Maak vrijblijvend een afspraak:

Een eerste gesprek is steeds vrijblijvend én gratis.

Els Schrauwen

0471 980 349

schrauwenels@gmail.com

www.arkeoconsult.be

hoofdfoto.jpg
Loopbaancoach Els Schrauwen: TeamMember
bottom of page